• Home
  • Dr. Maya
  • “Nazolabial dolgu ile mutlu olmak elinizde”

“Nazolabial dolgu ile mutlu olmak elinizde”

Radyoloji ve Kozmetoloji Uzm. Dr. Maya KORALP anlatıyor:

“Nazolabial dolgu ile mutlu olmak elinizde”

Gündelik hayatta karşımıza çıkan insanlara dikkatlice baktığımızda bazı kişilerin yüz ifadelerinin yorgun ve mutsuz olduğunu görürüz. Düzenli uyku, beslenme ve hayatlarının yolunda gitmesine rağmen kronik mutsuzluk ifadesi süreklidir.

Bu durumun en büyük nedenlerinden birisi yüzde doku kaybının olmasıdır. Ancak bu yorgun görüntüyü Nazolabial dolgu ile genç ve ışıltılı ifadeye dönüştürmek mümkün.

Her şey eskisi gibi olabilir!

Çıkık elmacık kemikleri, pürüzsüz yanaklar, dolgun dudaklar ve gergin bir boyun. Kulağa hoş geliyor değil mi? Bazıları bu özelliklere doğuştan sahipken bazıları bu duruma kavuşmak için bizlerden yardım alıyor.

Yüzün en belirgin yeri olan yanak ve burun çevresi ifadenizi belirleyen en güçlü bölgedir. Özellikle burun kanatlarından ağız köşelerine uzanan mimik çizgilerinin derinliği mutsuzluk ifadesi yaratmaktadır. 30 yaş sonrasında pek çok kişi için geçerli olan bu durum yerçekimi ve zamanın bizlere hediyesi.

Ancak Nazolobial çizgi/oyuk denilen bu çöküntü, maharetli bir doktorun sihirli dokunuşu ile rahatlıkla çözülebiliyor.

30 dakikada sonuç, 1 yıl kullanım

Специалист по радиологии и косметологии Д-р Майя КОРАЛП объясняет:

«Будьте счастливы с носогубной коррекции филлерами»

Когда мы смотрим на людей, с которыми мы сталкиваемся в повседневной жизни, мы видим, что некоторые люди устали и несчастны. Несмотря на регулярный сон, питание и жизнь, выражение хронического несчастья продолжается.

Одной из основных причин этого состояния является потеря тканей лица. Тем не менее, можно превратить этот усталый образ в молодое и сияющее выражение с носогубным наполнением.

Выраженные скулы, гладкие щеки, пухлые губы и тугая шея. Звучит хорошо, не правда ли? Хотя некоторые из этих функций являются врожденными, некоторые из нас получают помощь от эстетических хирургов для достижения этой ситуации.

Самая яркая часть лица, область щек и носа, является самой сильной областью, которая определяет ваше выражение. Особенно глубина мимических линий, простирающихся от крыльев носа до углов рта, создает выражение несчастья. Это случай для многих людей после 30 лет, подарок гравитации и времени.

Коррекциями носогубной линией / полостью, может быть легко решена проблемы с волшебным прикосновением опытного врача.

Результат за 30 минут, 1 год использования

admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir